19 de nov. 2010

AMANIDA DE TARDOR



Aquesta serà la nostra primera amanida "verda" al bloc!!!, la veritat és que ens costava ficar-la perquè evidentment tots sabem fer amanides, però és tant avorrit menjar fulla verda crua…. I perquè no posar-hi imaginació?. Doncs aquí teniu una amanida boníssima i quelcom diferent!. I abans d’un plat consistent o per sopar….


INGREDIENTS


1 bossa de amanida variada o una barreja d’enciams
formatge de cabra de rotlle
30g de pinyons
30g de panses sense pinyol
vinagre de Mòdena
2 tomàquets
oli
sal


PREPARACIÓ


Rentar l’enciam i el tomàquet, col·locar-ho en una safata,  tirar per sobre  el formatge a dauets, les panses que haurem ficat un quart d’hora a estovar amb aigua tèbia i els pinyons passats per la paella amb una gota d’oli  fins que estiguin torradets. S’amanirà amb oli, vinagre de mòdena i sal.







2 comentaris:

  1. M'agraden tots els ingredients!!!!!
    Ara em costa una mica més menjar amanides però amb els fruits secs fa que sigui més d'aquest temps.

    ResponElimina
  2. Gràcies bapa!, nosaltres sincerament mengem amanides tot l’any! i... ufff!, a vegades s’agraeix noves idees!!! jejejejej...

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!