3 de gen. 2011

PASTÍS DE XOCOLATA AMB GALETES

Per la iaia Montse i la Xènia





Hola!, com han anat les festes???? Aquests dies de vacances mentre jo treballo, la meva mare (iaia Montse) es queda amb la nena (5 anys) i quelcom havia de fer per entretenir-la, no?, les hores es fan llargues i amb aquest fred que fa, no presta sortir,  doncs bé com que últimament la noia té la vena cuinera hem aprofitat l’avinentesa i ens han fet aquest suculent pastís!... i s’ho han passat d’allò més bé... tindríeu que haver vist amb la il·lusió que explicava que aquest pastís l’ha fet ella!!!! segur que moltes de vosaltres ja ho sabeu..... però........ una mare és una mare!!! :) i estava boníssim!!!!!


INGREDIENTS


Xocolata negra per desfer
Galetes Maria
Llet
4 ous
Sucre (2 cullerades)
Mantega
Lacasitos


PREPARACIÓ
  
Es posa al bany maria ½ tableta de xocolata negra amb una cullerada de mantega.
A part, separem les clares del rovell d’ou i fem les clares a punt de neu i ho reservem. Barregem els rovells amb el sucre i també ho reservem. Quan tenim la xocolata i la mantega fosa hi ajuntem els rovells amb el sucre i les clares muntades ho remenem bé, de dins cap a fora, i ha de quedar espès, com una crema tota lligada.

En un plat  fondo posarem llet, per anar posa’n amb remull les galetes maria perquè s’estovin una mica però sense que es desfacin, seguidament amb un motlle desmuntable col·locarem galetes maria al fons i anirem fent capes de galetes maria i xocolata, l’ultima capa ha de ser  de xocolata. Posarem el pastís a la nevera. Quan ja està la xocolata pressa o quan es vulgui servir, es desemmotlla i es decora amb lacasitos o anisets blancs....











6 comentaris:

  1. Feliç 2011!
    Una molt bona manera d'aprofitar el temps, segur que la Xènia va estar molt contenta.
    Quina sort de poder comptar amb la teva mare!;)
    Molts petonets.

    ResponElimina
  2. Està molt bé cuinar amb la mainada, i més si són àvia i néta!! Bravo. Que tinguis un bon any bonica.!

    ResponElimina
  3. ooooooooooooooo! si és que fer coses amb nens és súper divertit! moltes felicitats a les dues per aquest súper pastís! té molt bona pinta! petonets i bona entrada d'any!

    ResponElimina
  4. La Xènia s'ho va passar estupendament, però a la iaia Montse se li deuria caure la baba amb la nena. Felicitats a totes dues per aquest pastís tan bonic que avui ens presentes. Molts petons i Feliç 2011!

    ResponElimina
  5. Un pastís boníssim i per fer gaudir la mainada!

    ResponElimina
  6. Gràcies a totes!!!.... Si q va disfrutar siii... i la iaia també!!
    :)
    Petonets

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!