1 de juny 2011

TARTA DE FRUITES



Aquest cap de setmana tenia un sopar amb uns amics i vaig dir-los-hi que ja portaria les postres... i no sabia pas que fer ja que no tenia ni temps ni ànims... però ja m’havia compromès, així que quelcom ràpid i senzill i sobretot bo i vistós!.



INGREDIENTS

1 base de pasta de full congelada o refrigerada
250 g. de maduixes
2 kiwis
3 préssecs amb almívar
6 o 7 gerds
melmelada de préssec
crema pastissera


PREPARACIÓ

Escalfarem el forn a 180º C, estendrem la massa, sucarem una safata amb mantega o bé hi posarem paper de forn,  posarem la pasta de full estirada  i tallant unes tires de cada costat les posarem sobre el mateix costat de manera que faci una capsa i la ficarem al forn 10 minuts.
Un cop freda l’omplirem de crema pastissera i tot el sobre decorat amb les fruites laminades i pintades amb melmelada de préssec desfeta  amb aigua calenta per donar brillantor.




8 comentaris:

  1. Que ilusion ser la primera, me la llevo de cafés, que pinta más buena y seguro que está de rechupete.
    Besitos

    ResponElimina
  2. Una tarta clàssica i boníssima que sempre triomfa.

    ResponElimina
  3. Amb aquests pastissos sempre es queda d'allò més bé!! Què bons i fàcils!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Els colors d'aquest pastís són preciosos!!!

    ResponElimina
  5. Que buena pinta tiene esa tarta de fruta. Por el colorido y su sabor siempre tiene éxito entre comensales!

    ResponElimina
  6. Amb aquest festival de colors queda molt vistosa, segur que va tenir molt èxit!

    ResponElimina
  7. Quin aspecte mes delicios que te aquesta tarta. Quan torni a venir la calor es posara molt be. Que fresca.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Es mi tarta preferida pero nunca me había decidido a hacerla. Ahora sí!!!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!