1 de des. 2011

TARTA MOUSSE DE IOGURT I FRUITES DEL BOSC



Us en  recordeu que vaig fer el tortell amb aquesta mousse?, doncs bé,  de la pasta que em va quedar de fer el forat al mig vaig aprofitar-la per fer aquest pastisset que aquí, no es llença res.



INGREDIENTS

La pasta de full  del forat del mig del tortell ( o bé una pasta de full nova rodona)
Mousse de iogurt
1 caixa de fruits del bosc congelats
ametlla amb granet

PREPARACIÓ

Preparem la mousse de iogurt com l’altra i reservem perquè quatlli.
Posem la pasta al forn, coberta amb granets d’ametlla i pintada amb ou batut, pre-escalfat a 200ºC  uns 25 minuts o fins que es cuita.
En un cassó posarem 4 cullerades de sucre i els fruits del bosc i posarem a escalfar, quan sigui calent remenarem bé fins que es barregin amb el sucre i facin una mica d’almívar i ho traurem.
Obrim la pasta pel mig i la farcim amb la mousse i per sobre d’aquesta els fruits i ho tanquem amb l’altra part.



8 comentaris:

  1. Estas tartas son las que me gustan ..sobre todo este relleno buenisimo bsssmarimi

    ResponElimina
  2. Quina bona idea per aprofitar el tortell!!! Boníssima, la barreja. petons

    ResponElimina
  3. Una idea molt original i molt bona pinta, a part de fàcil de fer... Prenem nota!

    ResponElimina
  4. ummm, tiene una pinta excelente! mañana me paso a por las cosas y ya os cuento qué tal! un bso

    ResponElimina
  5. ¡Ummmmm! qué buena pinta tiene esta receta. Riquísima. Permíteme que me la apunte. Un saludo y enhorabuena.

    ResponElimina
  6. parece facilito, jejeje, como a mi me gusta!! :) un besuco

    ResponElimina
  7. El iogurt amb fruits del bosc ja és deliciós, si a més el posem com a farcit d'un pastís, el resultat ha de ser espectacular!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!