16 de març 2012

BOMBONS PER FELICITAR EL NAIXEMENT DE LA JÚLIA




FELICITATS al David i la Carolina pel naixement de la Júlia que va nàixer el 14 de març!!!. ENHORABONA PAPIS!!! I també a la part que li toca a la Carme!, per ser tieta i padrina d’aquesta nena tant bonica!!!!
Que millor que uns bombonets per desitjar-los l’enhorabona.....!!!!

 
INGREDIENTS

2 rajoles de xocolata negra per desfer (75% de cacau)
1 rajola de xocolata amb llet
1 rajola de xocolata blanca
avellanes
neules

PREPARACIÓ

Desfem al bany maria les xocolates per separat en tres bols, i omplim un motlle de fulles amb una part de la xocolata negra i ho posem a la nevera perquè solidifiqui, i l’altra part omplim la meitat d’un altre motlle deixem que solidifiqui. Quan el bol que està a la meitat és solidificat hi posem una avellana i l’acabem de cobrir amb xocolata, posem a la nevera i llestos.
Amb la xocolata blanca ompliren un altre motlle i a la nevera.
Amb la xocolata amb llet omplirem la meitat d’un motlle i ho deixem solidificar, quan ja està pres hi posem neules esmicolades i acabem de tapar amb la xocolata, posem a la nevera i també llestos.





4 comentaris:

  1. M'encanten aquests regals fets per un mateix, trobo que fan molta més il·lusió. I amb aquests motlles queden una monada de bombons.

    ResponElimina
  2. Holaaaa, que bonitos bombones. Desgraciadamente no funciona el traductor de tu página y no puedo entender lo que has escrito, pero las fotografías son preciosas. Y los bombomes, también!
    Un besoooo

    ResponElimina
  3. Quina idea més bona aquesta de possar dins dels bombons neules esmicolades ha de quedar genial! ummmm!! a mi m'encanten els bombons! i a més si son per celebrar un naixement més!!

    Felicitats als papis!!
    Petonets!

    ResponElimina
  4. Uns bombons fantàstics, a von has trobat aquests motlles tan simpàtics ?
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!