31 de jul. 2012

COCA DE PINYONS II



Aquesta coca, la veritat és que triomfa cada vegada que la faig!!!. Els homes de la casa en quan la veuen..... no en deixen ni una engruna. M'agrada molt perquè surts de la pasta de full, que de tant en quan ja va bé...


INGREDIENTS


150g de farina
150g de sucre
la pell rallada d'una llimona
1 sobre de llevat
3 ous
1 tap d’anís
½ vas de llet
½ vas d’oli
pinyons



PREPARACIÓ


Posem el sucre en un bol per treballar, hi tirem els rovells d’ou que tindrem separats de les clares i ho barregem. Tirarem la llet, la pell de llimona, l’oli i continuarem barrejant.
Quan estigui tot ben barrejat hi afegirem la farina i el llevat passat per un colador fi i ho ajuntarem tot. En un bol a part muntem les clares a punt de neu i les ajuntem al preparat suaument amb una llengua o cullera sempre anant de baix cap dalt perquè no es baixin.
Ho tirarem en un motlle prèviament sucat amb mantega i farina, tirant per sobre una bona quantitat de pinyons i  sucre, posant-ho al forn que tindrem pre-escalfat a 200ª uns 20 minuts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!