10 d’ag. 2012

PASTÍS FRED D'ESTIU





Aquest es d'aquells plats fàcils i refrescants d’estiu i que gairebé tothom ha fet a la seva manera. Aquest el vaig fer jo per sopar l’altre dia que la calor per aquí apretava força i va anar genial. 


INGREDIENTS

pa de motlle sense crosta
2 llaunes de tonyina
1 llauna de pebrot del piquillo
2 ous durs
4 llesques de pernil dolç de gall d'indi
4 llesques de formatge
pinya natural ( o en conserva)
1 pot de maionesa lleugera
unes fulles d’enciam
olives per decorar


PREPARACIÓ

Primer en un plat barrejarem la tonyina esmicolada amb el pebrot a trossets, un ou dur a trossets, enciam tallat petit tot amb dos cullerades de maionesa per que quedi com una pasta.
En el fons d’un motlle posem una base de llesques de pa de motlle que la cobreixi, posem per sobre maionesa i ho cobrim tot amb la barreja que hem fet abans. Ara tornem a cobrir-ho amb llesques de pa, suquem amb maionesa i estenem el pernil dolç, a sobre el formatge i talls de pinya. Tornem a cobrir a llesques de pa, posarem algun pes a sobre perquè es compacti i a la nevera al menys 3 hores. Traurem i cobrirem amb maionesa i l’adornem amb ou dur i enciam.



 

5 comentaris:

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!