1 de febr. 2013

BROWNIE D’AMETLLA AMB XOCOLATA A LA CANYELLA


Per la iaia Montse




Aquesta recepta és de la casa Nestlé que vé amb l’envoltori de les barretes de xocolata Nestlé postres.. Com la majoria de cuineres, a la recepta original hi fas modificacions i la personalitzes una mica…

La veritat és que aquest brownie va sortir espectacular, tot s’ha de dir que és especialment pels amants de la xocolata negra!.

Per menjar de postres és boníssim però un consell….. poqueta quantitat, ja què és una bomba!!!!. El que ens va sobrar de les postres el vàrem tallar a dauets petits i el fem d’acompanyament amb el cafè….


ESPECTACULAR!!!!


Al nostre recull de receptes, també tenim un brownie boníssim que també s’ha de provar!.




INGREDIENTS



125 gr. Xocolata (5 barretes de xocolata NESTLÉ postres)

125 gr. mantega

130 gr. sucre

2 ous

50 gr. farina

1 sobre de llevat (Royal)

75 gr. ametlla picada

1 culleradeta de canyella  amb pols

1 culleradeta de sucre avaïnillat



 Per la cobertura:  

     150 gr. xocolata Nestlé postres

     1 culleradeta de postres canyella pols



PREPARACIÓ 



Preescalfar el forn a 150ºC .

Fondre  la xocolata i la mantega (del brownie) al bany maria, amb una espàtula remenar-ho i reservar.

Tot seguit, separar les clares dels rovells i en un plat posar el rovells junt amb el sucre, remenar-ho i  formar una pasta cremosa i reservar.

En un bol posar les clares i amb el batidor  deixar-lo  a punt de neu i  Reservar.

Tamisar la farina  junt al llevat,  seguidament ajuntar amb el batidor de mica en mica tots els ingredients reservats: la farina, les clares, les ametlles, la canyella, el sucre avaïnillat i a l’últim incorporar-hi  la xocolata que em fos, batir-ho tot i seguidament, tirar-ho al motlle prèviament engrassat amb mantega. Coure’l al forn uns 30 minuts més o menys punxar-lo i veure si esta cuit. Deixar-lo refredar. Quan estigui ben fred es tira pel damunt la xocolata amb la canyella per  la cobertura, que prèviament haurem desfet al bany maria. 





8 comentaris:

  1. és de vici!!!!! I amb el toc de canyella, m'hi encanta, sempre lliga molt bé amb la xocolata i ajuda a païr-la... per a repetir! he he. Petons

    ResponElimina
  2. Me encanta así como lo has hecho, pienso que la almendra y la canela le tienen que dar un toque especial.
    Bon fi de setmana

    ResponElimina
  3. Por favor que delicia, que bueno te quedó, será una bomba pero esta la mar de rico. Besos

    ResponElimina
  4. Una delícia per als molts xocolaters!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Aquest brownie seria un èxit total a casa meva!

    ResponElimina
  6. Doncs si és pels amants de la xocolata negra, aquesta és la meva!
    xq a mi em xifla i a més no em cansa mai!
    ptns!!

    ResponElimina
  7. Hola, yo hago uno de parecido pero sin la cobertura de chocolate. Sin duda se la pondré la próxima vez que lo haga.
    Tiene una pinta deliciosa.
    Un saludo

    ResponElimina
  8. Una pintaza exquisita¡¡¡ La cobertura me ha matado. Genial. Bss

    Virginia "sweet and sour"

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!