30 d’abr. 2014

TÀRTAR DE FRUITES AMB MOUSSE DE IOGURT I LLIMA





Nosaltres som molt de fruita i quasi sempre hi ha macedònia a casa, però aquest cop ha estat un pèl més sofisticat, je,je,je, amb la mousse de iogurt i llima delicióoooooooos!!!.

INGREDIENTS (4 racions)

Per la macedònia:
   1 plàtan
   10 maduixes
   1 poma
   1 kiwi
   1 taronja
   1 paquet de galetes maria
   2 cullerades de sucre

Per la mousse:
   2 llimes
   3 iogurts
   3 fulles de gelatina
   1 clara d'ou
   2 cullerades de sucre

PREPARACIÓ

Triturem les galetes amb un morter i reservem. Seguidament,  anem tallant la fruita menys la taronja a tallets molt petits, quan està tota la banyem amb el suc de mitja taronja i dos cullerades de sucre i reservem a la nevera.

Posem les tres fulles de gelatina a estovar amb aigua freda 5 minuts, mentre escalfem el suc de les dos llimes i la raspadura d'una al foc amb 2 cullerades de sucre, quan arrenqui el bull retirem i desfem en el suc les fulles de gelatina. 
Deixem refredar una mica.

Quan és fred hi anem tirant a sobre de mica en mica i barrejant bé els iogurts , muntem la clara ben forta i també l'afegim molt a poc a poc i ja ho tindrem.

Muntem el plat o copa posant al fons una mica de galeta i unes gotes de suc de taronja i aplanem, a sobre posem la fruita ben escorreguda , apitxem una mica, i ara la mousse fins dalt. Decorem amb raspadura i pell de llima.


 

5 comentaris:

  1. Una presentació genial, i sobretot, una combinació de sabors que deixen enrera la propia presentació... aixó és espectacular i fresc!!
    La fem circular per la xarxa!!

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Deliciós!!! amb bons ingredients i una presentació maquissima... M´encanta!!! petons,

    ResponElimina
  3. Molt ben fet aquest postre, sembla de pastisseria. En menjaria més d'un!
    Bon cap de setmana!
    Petons

    ResponElimina
  4. Aquestes postres, a més de molt refrescants i adequades per l'època de calor que comença són estèticament impressionants! Petons artista!

    ResponElimina

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!