16 de nov. 2015

ESPAGHETIS A LA CARBONARA





Un bloc de cuina no seria complert sense la típica recepta d’espaghetis a la carbonara.... i per això, per fi i després de tants anys ens hem decidit a fer-la, i Mmmmmm que bons!, com hem pogut passar tant de temps sense fer-la?. Encara que no us ho creieu, no  els havia cuinat mai i m’ha sorprès lo fàcil i ràpid que es cuinen...



INGREDIENTS


400 gr. espaguetis

100 gr. bacon

1 got vi blanc (petit)

3 ous

Crema de llet

4 cullerades formatge parmesà

3 cullerades formatge emmental

Oli d’oliva

Sal

Pebre

Julivert





PREPARACIÓ


Es bullen els espaghetis al dente en una olla amb aigua i sal, tal i com indica el fabricant. Mentrestant, en una paella amb oli, fregirem el bacon i quan està fregit hi tirem un vas de vi blanc i es deixa que s’evapori una mica i reservem.

En un bol gros (que hi càpiguen els espaguetis) s’hi posen 3 ous batuts,  4 cullerades de formatge parmesà, 3 cullerades de formatge emmental, 1 pessic de sal i pebre, una mica de julivert  ratllat i es remena tot.

Quan la pasta està al dente, s’escorre i es tira dintre el bol amb la pasta carbonara, es remena ben remenat i per últim s’hi tira el bacon i es torna a remenar i ja es pot servir.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!