Quin pa de pessic!!! i
exclamo perquè a part de bo i esponjós es facilíssim!.
No et cal pesar res i això fa
que n'avancem i en un "pim pam" el tenim. En quan al que hi
posem a dins, les galetes no fallaria, però desprès féu córrer la
imaginació.
La idea en realitat la vaig
treure d’un dels cuiners que més em diverteixen, en Nicola, però desprès hi he
posat coses de la meva collita. Per tant!, ficar el que més ens agradi i a
gaudir acompanyat del que vulgueu.
INGREDIENTS
2 vasos (dels d'aigua normals) de farina
1 vas de llet
1/2 vas d'oli
2 ous
4 cullerades de sucre
1 sobre de llevat
una cullera de postres de canyella en
pols
4 o 5 galetes de xocolata o les que més us agradin
2 rodanxes de taronja confitada
PREPARACIÓ
Posem el forn a escalfar a 180ºC.
En un bol hi avoquem la farina, la llet, l’oli, els dos ous, el sucre, el llevat i la canyella, amb una batedora de ma o una cullera remenem ben bé fins que tot quedi integrat, si batem una mica, millor.
Tot segut hi esmicolarem les galetes,
no massa petites, perquè volem trobar el cruixent i hi posem
la taronja a daus. Remenem ben bé tot, que quedi repartit i ho tirem al
motlle prèviament sucat de mantega.
Enfornem durant 30 o 40 minuts, depèn del forn, a
partir dels 30 aneu vigilant i quan es daurat de sobre, punxeu
amb un escuradents i si surt sec llestos.
Uuuauuu pintaza tiene, que esponjoso y jugoso se ve chiquilla, que rico tiene que estar con el saborcito de la naranja confitada, Besotess
ResponEliminaAmb oreos...que són les prefes de les meves filles...ha de ser molt i molt bo!!! Petonarros!
ResponElimina