20 d’oct. 2010

BOLES DE FORMATGE CABRA, RAÏM I FESTUCS (THERMOMIX)

Per en Gerard



INGREDIENTS  (25 unitats)

- 50g de festucs pelats (pistatxos)
- 100g de formatge cremós (tipus philadelphia)
- 100g de formatge de cabra (sense crosta)
- 25 grans de raïm (sense pinyol)


PREPARACIÓ

Posar en el vas de la thermomix els festucs i programar 8 segons a velocitat 6. Retirar els festucs en un bol i reservar-los.
Sense netejar el vas, posar-hi els formatges i programar 15 segons a velocitat 5. Comprovar que quedi una crema homogènia, si no és així, repetir la operació. Retirar la crema i reservar-la a la nevera durant 30 minuts.
Passats els 30 minuts, agafar una porció de crema amb una cullera, posar un gra de raïm a dins i després, amb una altra cullera amb més crema, cobrir el gra de raïm. En acabat, arrebossem la bola amb els festucs i acabem de donar-li forma arrodonida.
Repetir la operació per cada gra de raïm.
Finalment, col·loquem les boles en una safata i les posem a la nevera fins al moment de servir.

(Recepta treta de la Revista Thermomix, nº 23 - Año III)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per alimentar el nostre bloc, ens ajuda a seguir endavant!!!!