19 de maig 2015

TARTALETES DE FRUITA I XOCOLATA







Ara si que no ens hem trencat  gaire el cap per fer aquest postres, però si que es una bona idea per quan tens convidats i no saps que fer, o tens presa....

Bo, força fresc  i és que les tartaletes  preparades les fem servir a vegades per aperitius, però també serveixen per uns postres ben lluïts!!.



INGREDIENTS



6 tartaletes preparades de les grans

fruita al gust ( maduixes, kiwis, plàtans...)

150 gr. de xocolata postres per fondre

150 gr. de nata pe muntar

crema catalana ( comprada o feta per vosaltres )

melmelada de préssec o albercoc

ametlla granet



PREPARACIÓ



Agafem les tartaletes, n’omplim tres amb la crema i posem per sobre els trossets de fruita.

Seguidament, desfem la xocolata amb la nata  i omplim amb ella les altres tres tartaletes, i hi posem per sobre una maduixa i granet d'ametlla. Tot seguit, escalfarem una mica de la melmelada perquè es desfaci i pintarem amb ella el sobre de les fruites per que brillin i llestos.








8 de maig 2015

PAQUETS D'ESPINACS I FORMATGE DE CABRA



  
Uns entrants o un sopar ben senzill a la vegada que molt bo, ja que la  combina d'espinacs i formatge de cabra és una aposta segura.

Si els fem més petitets, també ens servirien per un aperitiu deliciós.



INGREDIENTS 

1 paquet de pasta brick
1/2 kg. d'espinacs
1 rul·lo de formatge de cabra
uns quants  pinyons
el rovell d'un ou
oli
sal
mantega
   

PREPARACIÓ

 

Escalfem el forn a 180ºC.

Preparem els espinacs ben nets i els tirem a una paella amb 3 cullerades d'oli, veureu que ells sols van minvant, tot seguit afegim sal i els  anem remenant, i hi tirem uns quants pinyons i deixem que es coguin del tot. Seguidament, agafem dos làmines de pasta brick,  fonem  la mantega al microones, i amb aquesta mantega sucarem amb un pinzell  cada fulla de pasta brick. Les ajuntem i en fem quatre quadres. Al mig, hi posem una cullerada dels espinacs amb pinyons i una rodanxa de formatge i els anem o bé enrotllant o fent paquets. Ara pintem la superfície amb el rovell d'ou i els posem al forn uns 10 minuts o que vegeu que són daurats.